Organisatie van de Pan European Days in New York

Van 3 tot en met 5 juni 2013 was Loft25 betrokken bij de organisatie van de Pan European Days in New York. 

Dit forum brengt ruim 60 Europese beursgenoteerde bedrijven (vanuit Nederland, België, Frankrijk en Portugal) samen met zo’n 250 Noord-Amerikaanse investeerders. De Pan European Days zijn gesponsord door NYSE Euronext en zijn georganiseerd in samenwerking met de European American Chamber of Commerce New York en de Europese banken Espirito Santo Investment Bank, ING en Société Generale.

Thematische conferentie 
Op 3 juni 2013 startten de Pan European Days met een thematische conferentie in de Boardroom van de NYSE in New York. Er werden twee paneldiscussies gehouden en de key note speaker was niemand minder dan Dr. Nouriel Roubini, mede-oprichter en voorzitter van Roubini Global Economics. Dr. Roubini voorspelde in 2005 de huidige economische crisis. De dag werd afgesloten met een cocktail receptie en een exclusief diner van NYSE Euronext op de beursvloer van Wallstreet.

Meer informatie over de inhoud van het programma is te vinden in het persbericht van NYSE Euronext.

Opening Bell Ceremony & 700 one-on-ones in het Waldorf Astoria hotel
Op 4 juni 2013 werd het startsein gegeven voor het vervolg van de Pan European Days met de Opening Bell Ceremony van NYSE Euronext aan Wallstreet. Op 4 en 5 juni werden circa 700 one-on-ones gehouden tussen ruim 60 Europese beursgenoteerde bedrijven uit Nederland, België, Frankrijk en Portugal en zo’n 250 Noord-Amerikaanse investeerders. Deze one-on-ones vonden plaats in het Waldorf Astoria hotel.

Artikel in Het Financieele Dagblad
Het Financieele Dagblad heeft eveneens aandacht besteed aan deze eerste en unieke Pan European Days met het onderstaande artikel:
‘Je kunt een fantastisch bedrijf hebben, maar als niemand je opmerkt, ben je niets’